en welkom op de website van de St. Reddingshonden RHWW.

Het is: .

   

update 1 juli 2013.

Sorry, je moet Java installeren / your browser doesn't support Java(tm).

Reddingshonden en hulpverlening bij vermissingen en calamiteiten daar gaat deze website van de St. Reddingshonden RHWW over. Voorheen was onze naam ReddingsHonden Werkgroep Westervoort maar vanwege het eigen gebouw in de huidige vestigingsplaats Duiven is er voor een nieuwe naam gekozen n.l: Stichting Reddingshonden RHWW.

Doordat de St. Reddingshonden RHWW al ruim 20 jaar actief is heeft zij veel ervaring met het organiseren van inzetten naar vermiste personen in binnen- en buitenland. De afgelopen jaren zijn door de RHWW een groot aantal vermisten teruggevonden. Hierbij hebben de reddingshonden en de vrijwilligers van de RHWW een cruciale rol gespeeld.

Iedereen, van particulier tot overheidsorganisatie, kan op de RHWW een beroep doen. 7 dagen per week, 24 uur per dag! Bel daarvoor ons alarmnummer.
De RHWW biedt vrijwillig hulp aan door haar expertise, materiaal, vrijwilligers en inzetbare reddingshonden in te zetten. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

 HET LAATSTE RHWW-NIEUWS 
Er wordt bij de vermissingen veel samengewerkt met het KLPD, de Politie, de Brandweer en met TROS-Vermist! De inzetten kunnen worden uitgevoerd bij elk weertype, bij daglicht en in de duisternis. Er wordt in principe gezocht op de vlakte, op het puin, in gebouwen en op het water.
Ook is de RHWW in staat grootschalige inzetten te organiseren waarbij met de samenwerkende reddingshondenorganisaties in Nederland wordt samengewerkt. Het inzetten van tientallen reddingshonden en minimaal evenzoveel vrijwilligers is geen uitzondering.

De St. Reddingshonden RHWW is
een non-profit hulpverlening organisatie en door de belastingdienst beoordeeld als een Algemeen Nut Beogende Organisatie.

      

     Bekijk ons You Tube kanaal

 


Onze partner tijdens vermissingen.

Aanmelden AMBER Alert!
  
 

Onze partner tijdens buitenlandse inzetten.
 
RHWW,
Algemeen Nut Beogende Instelling
  ONLINE DONEREN
Doe een donatie aan de RHWW, Help ons Helpen!


  


KLIK en maak van deze site je STARTPAGINA
KLIK hier voor onze Google KAART!
KLIK hier voor de ROUTE naar de RHWW.
 
KLIK hier voor je vragen of opmerkingen. 
Het gastenboek mag natuurlijk ook worden gebruikt!

 
Onze sponsor / provider
 

© St. Reddingshonden RHWW
~ Home ~ ~ Sitemap ~ Disclaimer ~ Back ~ Top page ~

ROBUSTUS AB COLLABORARE DUM ZAMIA
Sterk door samenwerken tijdens vermissingen