Nieuws 2011|2010|2008|2007|2006|2005|2004|2003|2002|2001|2000|1999|ARCHIEF "RHWW in het nieuws"

31 december 2009;
Zoekactie naar vermiste vrouw (54) uit Lelystad.

Het voor de RHWW drukke jaar 2009 is op oudejaarsdag nog afgesloten met een zoekactie in de omgeving van Lelystad.
Op verzoek van de politie Flevoland (Lelystad) en de hondengeleider van de politie is de RHWW gevraagd te zoeken naar een sinds 29 december 2009 vermiste vrouw. Er was al door agenten gezocht met o.a. de inzet van een helikopter maar dit had nog geen resultaat gebracht.
De inzetgroep van de RHWW bestond uit 10 vrijwilligers en 11 reddingshonden. Op oudejaarsavond werd om 19:00 uur de zoektocht afgebroken zonder direct resultaat. De zoekactie zal echter nog een vervolg krijgen.


29 november 2009;
Vermiste man gevonden bij inzet in haven Rotterdam.

Op verzoek van de Zeehavenpolitie Rotterdam-Rijnmond heeft een inzetgroep van de RHWW assistentie verleend bij het zoeken naar een vermiste 34-jarige man.
De inzet werd samen met de SOAD uit Urk uitgevoerd.
Al eerder die week was de SOAD in de haven in actie geweest om te dreggen, echter zonder resultaat. Daarop werd de RHWW gevraagd om met reddingshonden te komen.
De inzetgroep van de RHWW bestond uit 4 reddingshonden en 4 vrijwilligers.
De honden hebben de plaats aangegeven waarna de politie de vermiste verwarde man in een boot aantrof.


15 november 2009;
Inzetgroep van de RHWW vind lichaam vermiste man in omgeving Oudeschans.

Op verzoek van en in samenwerking met TROS Vermist de regiopolitie Groningen en het Landelijk Bureau Vermiste Personen van het KLPD heeft de RHWW gezocht naar een vermiste man (82) uit Beerta in de provincie Groningen.
De inzetgroep van de RHWW die uit 15 vrijwilligers en 11 reddingshonden bestond heeft het lichaam van de vermiste man gevonden in een weiland. Er zou worden gezocht op de vlakte en op het water. Daarop werden vier zoekteams geformeerd die ieder hun eigen zoekgebied hadden om uit te werken. Ongeveer 30 minuten nadat met het zoeken was begonnen werd door één van de groepen gemeld dat er een lichaam was gevonden.
De man was sinds 30 oktober vermist en voor het laatst op zijn fiets in zijn woonplaats gezien.

KLIK hier voor informatie en beelden gemaakt door RTVNoord.

De St. Reddingshonden RHWW wenst de familie sterkte toe met de verwerking van dit verlies.


11 november 2009;
Spoedinzet naar vermist jongetje (5) in Utrecht.

Rond 18.45 werd de RHWW door het VRT gevraagd te assisteren bij het zoeken naar een 5-jarig vermist jongetje in Utrecht. Daarvoor had de politie aan de VRT om assistentie van reddingshonden gevraagd. Het jongetje bleek die middag vanaf 15.00 uur vermist.
Op die vraag is de RHWW direct met 13 vrijwilligers en 14 reddingshonden op weg gegaan naar het zoekgebied in Utrecht. Toen het eerste inzetteam van het VRT aankwam, bleek net daarvoor het jongetje weer thuis. Hij was samen met een vriendje (10) vanaf die middag vermist.
Na die informatie konden alle vrijwilligers met hun honden keren en weer huiswaarts gaan.


30 oktober t/m 5 november 2009;
Inzetgroep van RHWW vind het lichaam van vermiste man uit Nijmegen in Cochem (D).

Een inzetgroep van de RHWW die uit 21 vrijwilligers en 17 reddingshonden bestond, heeft het lichaam gevonden van de vermiste Nederlandse man (55) uit Nijmegen. Dit is door DNA onderzoek inmiddels bevestigd. De vermiste man was op 9 september 2009 vermist geraakt tijdens een uitstapje waarbij o.a. het kasteel in Cochem werd bezocht.
Op 29 oktober is door de RHWW de goedkeuring ontvangen om te zoeken naar de vermiste Nederlandse man. Op vrijdagmiddag 30 oktober is de groep naar Cochem afgereisd en vanaf zaterdagmorgen is er intensief gezocht. Op zondagmorgen werd het lichaam tijdens deze zoekactie gevonden.
Zoals was gepland is een kleinere groep van de RHWW achtergebleven om de nodige zaken af te handelen.
Donderdagmorgen 5 november zijn de laatste leden van de groep uit Duitsland teruggekeerd.
De inzet is tot stand gekomen in overleg met TROS Vermist, de familie van de vermiste man, SOS Alarmcentrale, De Europeesche verzekeringen en het landelijk bureau vermiste personen van het KLPD.

KLIK HIER voor de inzetpagina van de zoekactie in Duitsland.
 


Het kasteel in Cochem waar de gezochte vermiste man voor het laatst op 9 september was gezien.
 

Namens de Stichting Reddingshonden RHWW uit Duiven wenst de inzetgroep; de familie, vrienden en kennissen alle sterkte toe met de verwerking van dit verlies.


11 september 2009,
Spoedinzet naar vermiste man (54) in omgeving Heemskerk.

Op verzoek van de familie en in samenwerking met de Politie Regio Kennemerland is bij het VRT een verzoek binnen gekomen om met spoed naar een sinds 9 september vermiste man te zoeken.
Omdat het een uitgestrekt zoekgebied betrof en het ging om een recente vermissing is door het VRT de Samenwerkende Reddingshonden Organisatie ingeschakeld waardoor een groot aantal reddingshonden en vrijwilligers ingezet konden worden.
In totaal werden hierdoor 33 vrijwilligers en 28 reddingshonden bij de zoekactie betrokken.
De VRT, RHH en RHN waren al in het gebied aan het zoeken toen door één van hun honden het lichaam van de vermiste man werd gevonden. Op dat moment waren deze groepen met 12 honden en 15 personen al aanwezig. De RHGD en de RHWW waren nog met hun reddingshonden en vrijwilligers onderweg naar het zoekgebied.
De RHWW was met 14 honden en 17 vrijwilligers bij de zoekactie betrokken.

Namens de Samenwerkende Reddingshonden Organisaties wensen wij de familie sterkte met de verwerking van dit verlies.


25 augustus 2009;
Spoedinzet naar vermiste man omgeving Maurik.

Op verzoek van de Politie Gelderland-Zuid is in de late avond de RHWW verzocht te zoeken naar een vermiste man. Ook werd al door de politie een sms-alert verzonden. Door deze sms-alert is een tip binnengekomen waarop de man werd gevonden.
Op het moment van vinden waren de vrijwilligers van de RHWW nog op weg naar het zoekgebied in Maurik.
Er waren door de RHWW 13 reddingshonden en 15 vrijwilligers ingezet die omstreeks 23.45 uur weer huiswaarts konden gaan.


5 augustus 2009;
Spoedinzet naar jongetje (8) bij Henschotermeer-Woudenberg.

Op verzoek en in overleg met de brandweer is met spoed een inzetteam van de RHWW naar het Henschotermeer gereden. Er werd een 8-jarig jongetje vermist. Er werden door de RHWW 3 reddingshonden en 3 vrijwilligers ingezet.
Bij aankomst waren er al drie duikteams van de brandweer aan het duiken (Wijk bij Duurstede, Utrecht en Amersfoort) tevens waren er mensen van de brandweer Woudenberg aan het doorwaden. Door de politie werd er met motoren het gebied afgezocht.
Als laatste actie voordat de reddingshonden met een boot op het water zouden gaan zoeken, is nog met alle duikers en degenen die aan het doorwaden waren op linie een laatste slag gemaakt.
Hierbij werd het lichaam van het jongetje gevonden.

De St. Reddingshonden RHWW wenst de familie, vrienden en bekenden sterkte toe met de verwerking van dit trieste verlies.


31 juli 2009;
Spoedinzet naar vermiste man (62) in de omgeving Den Helder.

Op verzoek van de Politie Noord- Holland, is in de omgeving van Den Helder gezocht naar een man (62). De man was vermist sinds donderdag 30 juli.
Er is gezocht in de duinen en een natuurgebied. De man was daar voor het laatst gezien en het vermoeden was dat hij zich in die omgeving zou moeten bevinden. Doordat er nog kans van overleven was, is direct nadat de melding bij de RHWW was binnen gekomen opgeschaald naar de andere groepen.
Diezelfde avond en nacht is er door in totaal 15 honden en 22 personen van vier verschillende organisaties gezocht.
Rond 02.00 uur was het beoogde zoekgebied afgezocht echter zonder resultaat.
Aan de zoekactie hebben de volgende organisaties deelgenomen RHH, RHGD, RHN en de RHWW.
In de loop van de volgende dag is het lichaam van de man op ongeveer 15 kilometer van het zoekgebied teruggevonden. Helaas was de man overleden.

De RHWW wenst de familie en nabestaande veel sterkte met de verwerking van dit verlies

26 juli 2009;
Vervolg zoekactie naar een vermiste man (42) in omgeving Rheden.


Op verzoek van de Politie Gelderland-Midden, is in de omgeving van Rheden wederom gezocht naar een man (42). De man is vermist sinds woensdag 29 april.
Een week eerder is er voor dezelfde vermissing ook al een zoekactie geweest in de omgeving van Arnhem. Deze keer is er gezocht in voornamelijk heidegebied.
Door dat ook dit gebied te groot was voor één reddingshondengroep is er samengewerkt met drie groepen. Aan de zoekactie hebben deelgenomen: RHH, VRT, RHWW.
Totaal zijn er 24 honden en 36 personen ingezet.
De zoekactie is goed verlopen. Echter rond 16.45 uur is de zoekactie, zonder resultaat, beëindigd.
Mochten er weer concrete aanwijzingen komen, dan zullen er mogelijk nog vervolg zoekacties plaatsvinden.

19 juli 2009;
Zoekactie naar een vermiste man (42) in de omgeving van Arnhem.

Zondag 19 juli hebben drie groepen van de samenwerkende reddingshondenorganisaties op verzoek van de Politie Gelderland-Midden, in de omgeving van Arnhem gezocht naar een 42-jarige man. De man is vermist sinds woensdag 29 april.

De zoekactie concentreerde zich in een natuurgebied met veel water en dicht struikgewas.
Het verzoek was binnengekomen bij de RHWW. Omdat het gebied te groot was voor de RHWW is er ondersteuning gevraagd aan twee andere organisaties.
Aan de zoekactie hebben deelgenomen: RHH, VRT, RHWW. In totaal zijn er 22 honden en 35 personen ingezet.
Rond 17.30 uur is de zoekactie, zonder resultaat, beëindigd.
Mochten er weer concrete aanwijzingen komen, dan zullen er mogelijk nog vervolg zoekacties plaatsvinden.


5 juli 2009;
Vervolginzet naar de vermiste man uit Elten (D).

Nadat eerder al op 3 juli met spoed in de avond is gezocht, is nu op zondag 5 juli gedurende de gehele dag opnieuw gezocht naar de sinds 2 juli vermiste man.
Ditmaal werd door de samenwerkende reddingshondenorganisaties met de volgende 6 groepen aan deze inzet meegewerkt; RHH, RHN, RHGD, RHGG, RWO, RHWW.
In totaal werden 35 reddingshonden en 60 vrijwilligers ingezet. Er werden meerdere groepjes samengesteld die allemaal verschillende zoekgebieden kregen af te werken. Het uitgestrekte en dichtbegroeide bosgebied van Hoog Elten werd op deze wijze doorzocht in opnieuw zeer warm weer.
Ondanks alle inspanningen is het niet gelukt de vermiste man te vinden.
De RHWW nam met 14 reddingshonden en 20 vrijwilligers deel aan deze inzet.

Op 7 juli 2009 heeft de vermiste man zich bij de Duitse politie gemeld. Verdere gegevens over de vermissing zijn niet bekend gemaakt.


Tijdens een pauze overleg over het zoekgebied.

3 juli 2009;
Spoedinzet naar een vermiste man (23) in omgeving Elten (D).

De RHWW ontving van de familie een verzoek om met spoed te zoeken naar de sinds 2 juli vermiste man. De Duitse politie had een helikopter ingezet om vanuit de lucht te zoeken, maar zonder resultaat. Daarop werden de samenwerkende reddingshondenorganisaties gevraagd deel te nemen aan deze actie.
Hierop werden in totaal 29 reddingshonden en 38 vrijwilligers ingezet afkomstig van: RWO, RHH, VRT, RHN, SRCN, RHGD, RHWW.
De groepen komen verspreid uit heel Nederland.
Rond 18:45 uur werd gestart met zoeken in de zeer bosrijke omgeving van Elten (D) net over de landsgrens gelegen. Omstreeks 24:00 uur werd het zoeken voorlopig gestaakt. Tot op dat moment was de vermiste man nog niet gevonden.
In overleg met de familie en de politie zal verder worden gezocht.
De RHWW nam met 11 reddingshonden en 14 vrijwilligers deel aan deze inzet.


28 juni 2009;
Zoektocht naar vermiste man (60) in natuurgebied nabij Leeuwarden.

De samenwerkende reddingshondenorganisaties hebben in overleg met de politie Fryslân gezocht naar een sinds 21 juni vermiste man van 60 jaar. Het Recreatiegebied de Groene Ster (Kleine Wielen en Grote Wielen) ten Oosten van Leeuwarden is afgezocht door in totaal 32 reddingshonden en 42 vrijwilligers. Het uitgestrekte gebied (1000 ha) bestond uit bossen, water en een recreatiegebied. Delen ervan waren zeer dicht begroeid. Het zoeken werd bemoeilijkt door de hoge temperatuur en de hoge luchtvochtigheid. Er is gezocht van 09:30 tot omstreeks 16:00 uur.
De vermiste man werd tijdens deze zoektocht niet gevonden.
De volgende 7 organisaties werkten aan deze zoektocht mee; RHGG, RWO, RHH, VRT, RHN, SRCN, RHWW.
De RHWW nam met 12 reddingshonden en 14 vrijwilligers deel aan deze zoektocht.

Op 3 juli 2009 is het lichaam van de vermiste man gevonden in een ander gebied dan door de reddingshondenorganisaties  op 28 juni werd afgezocht.
De St. Reddingshonden RHWW
wenst de familie, vrienden en bekenden sterkte toe met de verwerking van dit verlies.


11 juni 2009;
De St. Reddingshonden RHWW bestaat 20 jaar en vierde dit op 11 juni met een symposium.

Op 11 juni was het zeer druk in het clubgebouw van de RHWW in Duiven.
Ruim 90 personen waren gedurende de gehele dag aanwezig als deelnemer, spreker, gast of hulp in de organisatie van het symposium; Een vermissing, maar wat nu?
De ruim 65 deelnemers van de politie waren functionarissen uit het gehele land. De 10 sprekers hadden allemaal een goed verhaal en de onderwerpen werden vanuit het kader "een vermissing" belicht en sloten als geheel goed aan. Daarbij werden de ervaringen, de mogelijkheden, de onmogelijkheden en er werden procedures besproken. Ook werd er de nodige uitleg gegeven. Er konden vragen worden gesteld en er werd gediscussieerd.
Ook was de burgemeester van Duiven geruime tijd aanwezig. In de pauzes en gedurende de lunch kon iedereen netwerken en de ervaringen bijpraten. Hierbij was het ook mogelijk het materieel van de RHWW en die van de SOAD te bekijken en vragen te stellen. Tijdens de lunch was Omroep Gelderland en Kanaal 13 aanwezig en namen interviews af die later op de dag werden uitgezonden tijdens het nieuws. Uit de ontvangen reacties en de schriftelijke enquêtes bleek het initiatief van de RHWW een schot in de roos. Iedereen vond deze dag bijzonder geslaagd en zeer nuttig. Vanuit de organisatie bedanken wij nogmaals iedereen die aanwezig was of op andere wijze heeft bijgedragen dit tot een bijzonder dag te maken.

KLIK HIER voor het programma.

Dit symposium is mede mogelijk gemaakt door een tweetal sponsoren nl:
- AVR-Afvalverwerking B.V. vestiging Duiven
- VIDI EXPERTISE BV, Berkelland (Eibergen)

In de media aandacht besteed aan het symposium en het 20 jarig bestaan van de RHWW.
KLIK HIER voor het artikel van 10 juni 2009 uit de Telegraaf.
KLIK HIER voor het artikel van 3 en 17 juni 2009 uit de DuivenPost / WestervoortPost


7 juni 2009;
Reddingshonden van de RHWW vinden vrouw binnen 5 minuten levend terug . 

Het was 7 juni een drukke zondag die op een bijzondere wijze afliep.
Zondagmorgen werd nog op het puin getraind en s'middags werd theorie in het clubgebouw in Duiven gegeven. Vervolgens werd in de avond aan de RHWW gevraagd met spoed te zoeken naar een vermiste vrouw in Nijmegen.

Zondagavond werd een inzetverzoek gedaan nadat er bij de politie een melding was binnengekomen dat een 46-jarige vrouw uit Nijmegen al sinds zaterdagavond werd vermist. Omdat verwacht werd dat de vrouw in ernstig verwarde toestand verkeerde besloot de politie om een SMS-Alert te verzenden. Daarnaast werd een helikopter en de Reddingshonden van de RHWW ingezet om naar de vrouw zoeken. De inzetgroep van de RHWW bestond uit 13 reddingshonden en evenzoveel vrijwilligers.
Nadat de reddingshonden van de RHWW werden ingezet werd de vrouw door de reddingshonden binnen 5 minuten levend gevonden.

De vrouw werd gevonden in zeer dicht struikgewas. Nadat zij ter controle werd overgebracht naar het ziekenhuis kon zij later die avond weer naar huis.
 


29 april 2009;
Lichaam vermiste man uit Hengelo (G) gevonden.

Het lichaam van de sinds december 2006 vermiste man uit Hengelo (G) is vorige week tussen rietkragen gevonden in de Overijsselse Vecht tussen Hasselt en Zwolle. Het lichaam is gevonden bij schoonmaakwerk van Staatsbosbeheer in de rivier ongeveer 25 kilometer van de plaats waar in december 2006 zijn auto werd aangetroffen. De toen 47-jarige man vertrok op maandag 11 december 2006 uit zijn huis in Hengelo, om naar zijn werk in Lichtenvoorde te gaan. Hij is daar nooit aangekomen. Vijf dagen later werd zijn auto aangetroffen in de buurt van Stegeren bij Ommen. De vermissing is onder andere onderwerp geweest in een aflevering van het tv-programma Vermist. Ook heeft de politie verschillende zoektochten uitgevoerd.
Op verzoek van het KLPD, de politie en in samenwerking met TROS Vermist heeft de RHWW in de periode februari tot april 2007 een 4-tal grootscheepse zoektochten gehouden samen met meerdere reddingshondenorganisaties. Ondanks deze grootscheepse inzet heeft dit toen niet geleid tot het terugvinden van de vermiste man. Informatie over deze zoektochten is te lezen op de pagina Nieuws-2007 van deze site.

De St. Reddingshonden RHWW wenst de familie, vrienden en bekenden sterkte toe met de verwerking van dit verlies.


22 maart 2009;
Inzet naar een vermiste vrouw (34) in Omgeving Wanroij

De RHWW heeft op verzoek van TROS Vermist en in overleg met de politie en Natuurmonumenten gezocht naar een sinds 11 november 2008 vermiste vrouw uit Wanroij.
Vanwege het uitgebreide zoekgebied werd een beroep gedaan op meerdere groepen waarmee wordt samengewerkt bij grootschalige inzetten. De volgende groepen werkten mee aan deze inzet; RHWW, RWO, RHGG, RHGD, SRCN, RHN en RHWZ. In totaal werden 32 reddingshonden en ongeveer 55 vrijwilligers ingezet.
De RHWW was met 17 vrijwilligers en 12 reddingshonden vertegenwoordigd.
Het inzetgebied betrof vooral bosgebied en er werd op een waterplas gezocht naar de vermiste vrouw.
Het doorzochte gebied in de omgeving van Wanroij betrof 250 hectare.
Tot op heden is de vrouw niet gevonden.


8 maart 2009;
Duikinzet naar vermiste man (46) in Schiedam.

Naar aanleiding van de zoekactie op 7 december 2008 is er een inzet met RHWW duikers geweest op 8 maart 2009.
Omdat de honden allemaal op dezelfde plaats bij een kademuur hadden "getekend" hebben 3 duikers van het ondersteuningsteam van de RHWW deze plaatst onderzocht. Tijdens het duiken is de vermiste man echter niet aangetroffen.

Bericht van 7 december 2008, Zoekactie bij Schiedam naar vermiste man (46)
Op verzoek van TROS Vermist is er op 7 december 2008 een inzet geweest op het water bij Schiedam.
Er werd gezocht naar een sinds 5 mei 2008 vermiste man. De inzetgroep in Schiedam bestond uit 3 reddingshonden en 5 personen. Alle honden hebben op dezelfde plaats getekend. De vermiste man is nog niet gevonden.


22 februari 2009;
Lichaam vermiste man (22) in Ertveldplas door vissers gevonden.

Op 22 februari werd het lichaam van de vermiste man door vissers aangetroffen in de Ertveldplas bij Den Bosch. De 22-jarige Bosschenaar werd vermist nadat hij de zaterdagnacht van 21 december 2008 een bezoek bracht aan een café in de binnenstad. De politie heeft tijdens zijn vermissing meerdere zoekacties uitgevoerd, deze zoekacties leverden geen resultaat op.
Op 28 december 2008 heeft de RHWW op verzoek van de politie te Den Bosch met 4 honden en 7 vrijwilligers gezocht. Tijdens deze inzet is het niet gelukt de vermiste man te vinden. Het doorzochte water staat in verbinding met de Ertveldplas. (zie verder bij nieuws 2008).

De St. Reddingshonden RHWW wenst de familie, vrienden en bekenden heel veel sterkte toe met de verwerking van het verlies van Pieter.


28 januari 2009;
Inzet naar vermiste man (61) in omgeving Slootdorp.

Op verzoek van de politie Noord Holland Noord te Schagen is de RHWW gevraagd te zoeken naar een sinds 21 januari 2009 vermiste man.

De inzetgroep van de RHWW bestond uit 18 vrijwilligers en 15 reddingshonden. Er werden meerdere groepen geformeerd om het uitgebreide gebied rond Slootdorp af te zoeken. Naast de honden van de RHWW werden ook 2 politiehonden (KLPD) met geleiders ingezet. Behalve op het land werd ook op het water gezocht waaronder het Amstelmeer. Brandweerduikers zijn nog te water gegaan maar ook deze vonden de man niet. De dagen hiervoor werd nog een politiehelikopter ingezet. Er werd gedurende de inzetdag dag goed met alle hulpverleners samengewerkt, maar ondanks de grote inzet werd de vermiste man nog niet gevonden.

KLIK HIER voor beelden van RTV N-H; Zoektocht tevergeefs.
KLIK HIER voor beelden van RTV N-H; Zoekactie gestaakt.

Het stoffelijk overschot van de vermiste Poolse man is op 5 maart 2009 aangetroffen in het Amstelmeer in Wieringermeer.
Een vrouw die haar hond aan het uitlaten was, zag iets in het water drijven. Medewerkers van het Hoogheemraadschap, die vlakbij aan het werk waren, gingen poolshoogte nemen. Zij troffen het lichaam aan.

De St. Reddingshonden RHWW wenst de familie, vrienden en bekenden sterkte toe met de verwerking van dit verlies.

25 januari 2009;
Inzet naar vermiste man in invalidewagen in Nijmegen.

Net voordat de wekelijkse training van de RHWW op zondag  25 januari zou eindigen werd het verzoek gedaan om te zoeken naar een vermiste man in een invalidewagen. De man werd sinds zaterdag 25 januari vermist. Het verzoek kwam van de politie te Nijmegen, die daarvoor al een sms-alert had uit doen gaan. Ruim 14 vrijwilligers en 15 reddingshonden pakten hun auto weer in om zich vanuit de bossen rond Arnhem naar Nijmegen te spoeden.
Tijdens de rit naar Nijmegen kwam het bericht dat de man kort daarvoor levend en wel was gevonden.
 


De RHWW en haar site ondersteunen AMBER ALERT.

AMBER Alert is het nieuwe landelijke waarschuwingssysteem bij urgente kindervermissingen en – ontvoeringen. Hiermee kan de politie bij de ontvoering of vermissing van een kind direct heel Nederland waarschuwen – via PC- en TV-schermen, websites, e-mail, SMS, instant messaging, TV en radio. Zo kan de kans op een goede afloop enorm worden vergroot.

Ook op onze site ziet men de AMBER Alert popup indien een kindervermissing of -ontvoering dit noodzakelijk maakt.
Laten we hopen dat deze melding nooit hoeft te worden gebruikt!

Hoe meer personen de AMBER ALERT koppelen aan de telefoon hoe sneller mogelijk een kind kan worden gevonden.

AMBER Alert Nederland is een initiatief van Netpresenter en het Korps landelijke politiediensten.


Klik op dit logo en je kunt daarna zelf een AMBER ALERT op je mobiele telefoon of website laten ontvangen.

Of surf zelf naar: www.amberalertnederland.nl© St. Reddingshonden RHWW
~ Home ~ ~ Sitemap ~ Disclaimer ~ Back ~ Top page ~

ROBUSTUS AB COLLABORARE DUM ZAMIA
Sterk door samenwerken tijdens vermissingen